magyar
logo fa

Úniós oltalmat kapott a Szőregi rózsa

oltalomA BIZOTTSÁG 678/2011/EU VÉGREHAJTÁSI RENDELETE alapján 2012. augusztus 05-től Úniós oltalom alatt áll a "Szőregi rózsatő".  Úniós szimbólum használatában rejlik, amely beazonosíthatóvá és az európai köztudatban a legmagasabb minőségű termékek közé emeli ezt a magyar terméket!

Az "oltalom alatt álló földrajzi jelzés" megjelölés az európai fogyasztó számára egyértelűvé teszi, fogy a termék sajátos jellege annak földrajzi származásából fakad, így az nagyobb bizalmat élvez! 

A 2004-ben elfogadott nagyon izléses cimke mellett termékeinken feltüntethetjük az EU színeiben pompázó új címkét is. Ennek előnye abban rejlik, hogy az ilyen címkével ellátott termékről Európa minden országában tudják a vásárlók, hogy különleges minőségű, ellenőrzött körülmények között előállított termékről van szó, amelyben nyugodtan megbízhatnak. 

 

Szőregi rózsa embléma

 

Szövetkezetünk számára ez nagyon fontos lépés, mert azt jelenti, hogy az a következetes munka, amit alapítása óta, de különösen az Európai Unióba való belépésünk óta folytatunk a termékeink minőségének folyamatos magas szinten történő tartásáért, meghozta egyik első, és nagyon fontos gyümölcsét! Azok a jövőbeli vevőink, akik még nem ismerik termékeink minőségét, gyorsabban lesznek meggyőzhetők, hogy érdemes minket választaniuk!